• DH Gastro Muscle Fit 20kg

Gastro Muscle Fit is ontwikkeld om de spieropbouw te ondersteunen, geformuleerd met aminozuren en aangevuld met verschillende belangrijke ingrediënten, hiermee helpen wij uw paard om een gezonde en gespierde lichaamsbouw te ontwikkelen.

Onze voeding bevat hoogwaardige aminozuren die essentieel zijn voor spiergroei en -herstel, terwijl de luzernevezel het kauwen stimuleert dit om de spijsvertering van uw paard te ondersteunen. Nabicarbonaat wordt toegevoegd om de maag te ondersteunen, terwijl magnesium bijdraagt aan de ontspanning van de spieren.

Daarnaast zorgt de toevoeging van vitamine E ervoor dat de spieren van uw paard goed functioneren en beschermd zijn tegen oxidatieve stress. Levende gisten in onze voeding bevorderen een gezonde darmflora en ondersteunen een gezonde spijsvertering. Bicarbonaat, magnesium en probiotica ter ondersteuning van een normale zuurtegraad in de maag.

Tot slot bevat onze voeding verschillende soorten oligosachariden, waaronder GOS, MOS en FOS, die bijdragen aan een gezonde darmflora en de spijsvertering van uw paard ondersteunen.

Samenstelling: luzernekorrel, gerstevlokken, maisvlokken, luzerne lange vezel, lupinevlokken, gepofte mais, gepofte tarwe, soyabonenmeel*, spelt, lijnzaadolie, vlaskafkorrel, kortmeelpellets, erwtevlokken,
moutkiemschroot, biergist.

*geproduceerd met genetisch gemodificeerde soya

Eiwit: 15%, Vet: 6.9%, Ruwe celstof: 12%, Ruwe as 7.6%, Suiker en zetmeel: 19%, Vit E: 685mg/kg

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

DH Gastro Muscle Fit 20kg

  • Merken D'Hooghe
  • Model: DHGMF
  • Beschikbaarheid: 13
  • 20,35€

  • Excl. BTW: 19,20€

Tags: D'hooghe, gastro, muscle