Het paarse licht is een mix van de twee kleuren rood en blauw, met een elegante en moderne uitstraling. De Purple light is een verfijnde, gevarieerde en veelzijdige kleur die goed past in combinatie met veel hondenhalsbanden en tuigjes.

Orbiloc Dog Dual Light is een hoogwaardig LED-veiligheidslampje dat ervoor zorgt dat u en uw hond zichtbaar zijn voor anderen vanaf een afstand tot vijf kilometer, wanneer u onderweg bent in de schemering of in het donker.

Het unieke ontwerp van de lens geeft 270° boogzicht. Hierdoor is uw hond van alle kanten zichtbaar. Door de kracht van het licht ziet u het gereflecteerd in de omgeving - zelfs als het licht zelf niet in uw richting is gericht.

Het ontwerp is modern en gestroomlijnd met een afmeting van 35mm x 20mm, en weegt slechts 19 gram. Uw hond heeft geen last van de Orbiloc Dog Dual Light, zelfs niet als hij op het licht zelf ligt of rolt.

De Orbiloc Dog DualLight is ook zeer gebruiksvriendelijk. Om de functie te kiezen die u verkiest, draait u de Mode Selector Ring naar links of naar rechts. Hij zal knipperen (...) of continue branden (-). De levensduur van de batterij is 100 uur bij constant branden, 250 uur bij knipperen.


De Orbiloc Dog Dual Light is 100% waterdicht en biedt uw beste vriend de mogelijkheid om te zwemmen of te spelen in de sneeuw. De Orbiloc Dog Dual Light is IPX8 goedgekeurd. IPX geeft aan hoe resistent een product is tegen druppels, regen en onderdompeling in water. Orbiloc Dog Dual Light heeft het hoogste niveau van deze certificering (IPX8), wat betekent dat het licht continu onder water kan staan. Orbiloc Dog Dual Light werd getest in een drukmeter met water, waar het gedurende een uur werd blootgesteld aan 11 bar, wat overeenkomt met een diepte van 100 meter.

De Orbiloc Dog Dual Light heeft verschillende opzetstukken waarmee u zelf kunt bepalen hoe en waar u het licht wilt plaatsen.

Bij de Orbiloc Dog Dual Light ontvangt u ook de Orbiloc Quick Mount, de Orbiloc Adjustable Strap en de service tool.

De Orbiloc Safety Light is al vele jaren bekend in de militaire kringen, vooral omdat het voldoet aan de hoogste normen van duurzaamheid, zichtbaarheid en kwaliteit. Orbiloc geeft 3 jaar fabrieks garantie op de lamp en elektrische onderdelen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Orbiloc Dog Dual Light Paars

  • Model: ORBI-Paars
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 24,95€

  • Excl. BTW: 20,62€

Gerelateerde producten

Dog Copenhagen Comfort Walk Pro Harness Blauw

Dog Copenhagen Comfort Walk Pro Harness Blauw

Het Comfort Walk Pro tuig van Dog Copenhagen is een sterk hondentuig, dat is ontwikkeld voor de acti..

44,95€ Excl. BTW: 37,15€

Tags: Orbiloc