Honden zijn dol op onze kabeljauwsticks, hun "visachtige" geur en de knapperige beet. Deze lekkernijen zijn niet alleen buitengewoon lekker, maar dragen ook bij aan de gebitsreiniging en gezondheidsbevordering. De combinatie van aardbei met onze heerlijke kabeljauwsticks zorgt voor een bijzondere smaakbeleving waar uw trouwe metgezel van zal genieten.

Kabeljauwhuid is bijzonder rijk aan essentiële Omega-3- en Omega-6-vetzuren. De zeer heilzame vetten, die uw hond niet zelf kan aanmaken, zijn belangrijk voor de stofwisseling en hebben een gunstige invloed op de prestaties en veerkracht van uw hond. Bovendien bevat kabeljauwhuid veel collageen, belangrijk voor een gezond hart, hersenen, huid en vacht.

Aardbeien kunnen een nuttige aanvulling zijn op de voeding van honden. Ze zijn rijk aan vitamines, vezels en antioxidanten, die kunnen bijdragen aan het bevorderen van de gezondheid.

Onze kabeljauwsticks zijn gemaakt zonder toevoegingen zoals maïs, tarwe, soja, kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen, vleesmeel of andere vulstoffen en worden tijdens het productieproces voorzichtig aan de lucht gedroogd.


Onze luchtdroogtechnologie is een moderne interpretatie van eeuwenoude vleesconserveringstechnieken. De zorgvuldig geselecteerde kabeljauwhuiden zijn voornamelijk afkomstig uit IJsland en zijn 100% traceerbaar. Door ons behoedzame droogproces blijven de in de grondstoffen aanwezige vitamines, mineralen en voedingsstoffen behouden.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Sanadog Kabeljauw sticks met Aardbeien 1kg

  • Merken Sanadog
  • Model: SA-S_KA_1
  • Beschikbaarheid: 5
  • 39,95€

  • Excl. BTW: 33,02€

Tags: beloning, sanadog, kabeljauw, sticks